Fotós felhívás olvasóinknak

2024.01.21. 07:09

Látképek mestere – Fotók a Tihanyi-félsziget magasából, Szépalmáról, Tündérmajorról (képgaléria)

Többször is jártunk már Porva-Szépalmapusztán, de ahogy olvasónk lefotózta az állatotthonnál lévő tavat a Kőrissel együtt, úgy még nem láttuk. Úgy tűnik, a látképek mestere veszprémi olvasónk, Mészöly János.

Rimányi Zita

Forrás: olvasó

Tavalyi fotóiból válogatott össze lapunk felhívására egy csokorra valót Mészöly János. Leveléből kiderült, hogy tavasszal jár Porva-Szépalmapusztán és Tündérmajorban. Télen több képet is készített a Tihanyi-félszigeten annak környékéről. A Csúcs-hegy szikláiról a napkeltét is elkapta. Kár kihagyni a látványt, amelyben veszprémi olvasónknak köszönhetően lehet részünk, ajánljuk a képgaléria megtekintését. 

Elvarázsolta egy hely kiránduláskor? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki.

A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Kérjük, azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. A részletek felhívásunkban olvashatóak el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában