Jegyzet – Jó reggelt, Veszprém vármegye!

2024.02.08. 06:00

A hobbifotóst és az újságírót régóta ismerős, rokon érzések szálai fűzik össze

Szeretek tanulni olvasóinktól, történeteikből, tapasztalataikból. Nem tudok róluk sokat, mégis vannak szálak, amik összekötik az olvasókat és az újságírókat.

Rimányi Zita

„A hobbifotós témáiban felfedezi az egyediséget, a finom részleteket, a pillanat varázsát, és mindig a személyiség lenyomatát keresi – ahogy mi is lapunkban"

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Pár napja hobbifotós remekeihez és szenvedélyéhez fűznek rokon érzések. Témáiban felfedezi az egyediséget, a finom részleteket, a pillanat varázsát, és mindig a személyiség lenyomatát keresi – ahogy mi is lapunkban. Ő is a munkáira kíváncsiakkal, a portréalanyaival együtt örül a vicces-szomorkás, a fennkölt és a csupán dokumentatív tükörképeknek. Ám nála kedvelt elfoglaltsága nem kapcsolódik állásához, így határidőkhöz, kényszerűséghez sem. Sikerült egy év alkotói szabadságra mennie, fiatalok közt tanult, feltöltődött, inspirálódott. Sokan vágyunk erre. Sok szál köt össze mindannyiunkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában