vállalatirányítás

2019.12.09. 16:00

Mitől jó egy munkahely? Ötödször is nyert az ajkai cég

Mi nem vezetjük a céget, hanem szolgáljuk – hangsúlyozta Korbély István, az ajkai székhelyű, országszerte 900 dolgozóval, és 52 üzlettel működő EuroFamily társtulajdonosa, ügyvezetője, a „Legjobb munkahely-díjról”, amit az egymás utáni ötödik évben nyertek el.

Kovács Erika

Róka Zita (balról), Kürti Éva, Csalló Péter, Herczeg Anna, Lükő Szilvia a díjjal

Fotó: archív

- Büszkék vagyunk rá, hogy 2015 óta minden évben elnyertük ezt a rangos elismerést, amely azért különösen értékes számunkra, mert munkatársaink értékelése, szavazatai alapján ítélték oda. A cég egyik tulajdonosa megkeresésünkre egyebek mellett kifejtette, a rájuk jellemző szellemiséggel irányt mutatnak, a szeretet és szolgálat jegyében működnek, leginkább a megbecsülés, a magas szintű működtetés, és a példamutatás vezeti mindennapi üzleti döntéseiket. Ez a környezet teszi lehetővé, hogy egy olyan munkakörnyezetet tudtak kiépíteni, ahol jól érzik magukat a munkatársak.

- Az EuroFamily egy olyan magyar üzlethálózat, mely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nemcsak a haszon, hanem a hasznosság is fontos.

Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz a környezetének. Alapértékeink közé tartozik az alázat, hála, öröm és a béke is, fogalmazott Korbély István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!