bíznak a nyári szezonban

2021.03.10. 11:00

Nyert a sümegi hotel a régiós versenyen

A sümegi Hotel Kapitányra szavaztak a legtöbben Az év hotele verseny észak-dunántúli régiós versenyén, erősítette meg értesülésünket Böjte Éva szállodaigazgató.

Kovács Erika

A sümegi Hotel Kapitány, háttérben a várral. Időutazás és csúcsminőség egy helyen

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Nagy megtiszteltetés számunkra, és nagyon büszkén tekintünk a közönségszavazáson alapuló megmérettetés régiós eredményére – jegyezte meg Böjte Éva, a 154 szobával működő wellnesshotel igazgatója. Hozzátette, a hírről nemcsak ő és dolgozóik, hanem a tulajdonosok, illetve a Papp család is örömmel értesült, mert az eredmény elismerése a munkájuknak, visszajelzés számukra.

Az igazgató kiemelte, örömmel tölti el őket, hogy a siker kedvezhet a városnak és térségének is, amelynek további fejlődésében, így gazdasági téren is, valamennyien elkötelezettek. A helyezésnek a mostani járványhelyzetben kiemelt jelentőséget tulajdonítanak, hiszen szállodájuk már tavaly november óta zárva van.

A sümegi Hotel Kapitány, háttérben a várral. Időutazás és csúcsminőség egy helyen Fotó: Kovács Erika/Napló

Böjte Éva kifejtette, mindannyian kiemelten kezelik a magas minőséget, mert meggyőződésük, hogy csak a kifogástalan vendéglátással és szolgáltatásokkal lehet vonzó egy hotel, illetve csak így érhetnek el idegenforgalmi sikereket. Úgy vélik, sikereikben meghatározóak a dolgozóik, a kitűnő csapat, amelyhez ragaszkodnak, mindenkit megtartottak a pandémia alatt is. Reményeik szerint május közepétől kinyithatnak majd, és olyan kitűnő lesz a nyári szezon, mint a tavalyi. Ebben közrejátszhatott, hogy mindvégig előtérbe helyezték az egészségbiztonságot. Így egyebek mellett számos fertőtlenítő állomást helyeztek ki, és kiemelten kezelték a folyamatos fertőtlenítő takarítást.

A szállodáról nemrég annak apropóján írtunk, hogy harmincnégy fokos metakovasav tartalmú termál-, illetve gyógyvizet találtak az épület közelében a két éve tartó kútfúrás eredményeként. Ezzel a vízzel töltik a hotel medencéit, amit már megkezdtek, és ezzel újabb lendületet adhatnak a város minőségi idegenforgalmának.

Kapcsolódó írásunk:

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/gyogyvizet-talaltak-sumegen-4327942/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!