hirdetés

2021.09.15. 23:03

A téglák X generációja

A Porotherm X-therm tégla a Porotherm okostégla termékcsalád legújabb és legmodernebb tagja. A terméket a Wienerberger Zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karának Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszékével együttműködésben fejlesztette ki.

Az új tégla sokkal szilárdabb, és a külső behatásoknak fokozottabban ellenálló, mint elődje. A téglák méretpontosabbak lettek. A kiemelkedő hőszigetelő képességet és hangszigetelést a megerősített, X-alakot formázó belső bordaszerkezet biztosítja.

A végleges termékforma és terméktulajdonságok kialakítását a téglát érő külső hatásokat vizsgáló szimulációs mérések, fejlesztések és próbagyártások előzték meg. Ennek köszönhetően a termék több paraméterében is jobb megoldást nyújt a felhasználónak, mint a korábban elérhető Porotherm Klíma termékcsalád.

A termék nevét a hőszigetelő képességére utaló „therm” szóból és a belső bordaszerkezete által formázott X-alakból alkotta meg a gyártó. Így született meg a Porotherm X-therm. Az új termék első tagjai 2021 májusában kerültek piaci bevezetésre. A termékcsalád 4 féle falvastagságban csiszolt és nem csiszolt kivitelben elérhető.

Kereskedésünkben az X-therm téglák több méretben kaphatók.

Kapcsolat

Cím:

8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.

Tel.:

+36 88 458 500

Fax:

+36 88 458 501

Email:

Nyitvatartás:

H – P:

7:00-16:00 óráig

Szo:

7:00-12:00 óráig

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!