Viszlát

2023.10.17. 11:17

Búcsúzik a balatonfüredi, Michelin-ajánlott étterem: jelen formájában bezár a Mór24

Fontos bejelentést tett közösségi oldalán a balatonfüredi Mór24 két tulajdonosa.

Veol.hu

A balatonfüredi étteremtulajdonosok ígérik: beszámolnak majd mindent a folytatásról, ha eljön az ideje

Forrás: MÓR24/Facebook

A 2021-ben az ország tíz legjobb vidéki étterme közé bekerült, a Michelin Guide-nál 2023-ban másodjára is BIB Gourmand (kiváló ár-érték arányt és színvonalat hozó konyhát elismerő) díjat kiérdemlő balatonfüredi étterem ezen a hétvégén, jelen formájában búcsúzik a vendégektől. Ahogy az a Mór24 Facebook-oldalán olvasható, 

ahogy minden étkezésnek van eleje és vége, úgy egy étterem története sem tarthat örökké. A MÓR24 jelenlegi formájában búcsúzik tőletek.

A két tulajdonos, Albrecht Tamás és Almás Edit a posztban arról írt, hogy 2020 nyarán életük talán legnagyobb kihívásába, szerelemprojektjéve vágtak bele, és most nagyon nehezen mondták ki, amire készülnek. 

− Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy támogattatok, inspiráltatok és szerettetek minket, hogy nyitott szívvel és gondolkodással fogadtátok a hozzánk annyira közel álló 'small plate' és natúr bor koncepciót. Reméljük, maradandó nyomot hagytunk bennetek, és minden nálunk töltött étkezésre szívesen gondoltok vissza, az első kortytól az utolsó falatig − fogalmaztak, hozzátéve, hogy október 20-22. között még nyitva lesznek, és hogy ha eljön az ideje, a folytatásról is beszámolnak majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!