Változás

2023.11.11. 10:24

Bezárt a Pápai Hús zirci üzlete – de miért?

A hétvégére a szokásos módon szerettük volna szombaton délelőtt megvenni a húsárut, a hurkát is, ám csalódás, meglepetés ért minket kedvenc boltunk bejáratánál. A Pápai Hús zirci üzletére kiírták: ma végleg bezárt. Nem tudjuk, hogy ebben az esetben mit jelent a ma, de megkérdezzük a céget a döntéséről.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Többen hozzánk hasonlóan már nyomták volna le a húsüzlet kilincsét, amikor észrevették a fotónkon látható feliratot. Sokan kedvelték ezt a boltot, ami Zirc központjában, az apátság szomszédságában működött. Szinte hozzátartozott a városképhez, annyira megszokták a helybeliek az Alkotmány utca elején, a Coop-bolttal szembeni szaküzlet üvegablakait, állatokat formázó reklámjait, piros tábláit.

Mi, sokakhoz hasonlóan ragaszkodtunk a zirci Pápai Húshoz, a megbízható minőség, a mindig friss áru, a kimondottan kedves kiszolgálás miatt, szinte barátainknak tartottuk az ismerős eladókat, akiktől mindig tanácsot is kértünk a sütéshez, a főzéshez és gyakran viccelődtek velünk. 

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Egy férfit – akivel szintén a bezárt bolt előtt találkoztunk – kevésbé ért váratlanul a bezárás, azt állítja, számítani lehetett rá, mert gyakran volt üres szerinte az üzlet, nem tudták eladni az árut, mert túl drágán kínálták. Csak a császárszalonnát szokta itt venni.

Bennünk több kérdés felmerült, a válaszok érdekében megkeressük a működtető céget, és amint megkapjuk, közzétesszük azokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!