Ingatlanbazár

2024.04.13. 11:30

Csopakon keres nyaralót? Találtunk Önnek egyet!

Olyan nyaralóra vágyik, aminek a fenntartása nem egy kisebb vagyon? Találtunk Csopakon egy kész házat, amit csak be kell rendeznie. Hőszivattyús, napelemes ház ez, így szinte lig kell majd fizetnie rezsit utána. A nyílászárók fából vannak, a ház élhető méretű, ahogy a hozzá tartozó telek is. 3 szobás, teraszos, így kényelmesen elférhet benne a család. Nézze meg, és szeressen bele, megéri!

Veol.hu

“Csopak felső részén új családi ház eladó amely 2023-ban kapott használatba vételi engedélyt. Energetikai besorolása "BB". Fűtés és melegvíz ellátás Daikin hőszivattyúval (padlófűtés illetve 240 literes melegvíz tároló) történik. Az épület hűtése is megoldott. Mintegy 3KW-os napelem termeli az elektromos áramot (éves szaldo elszámolás). A ház egyedi hőszigetelt fa külső nyílászárókkal és minőségi belső fenyőfa ajtókkal rendelkezik. A házhoz tartozik egy külső terasz amely közel 20nm-es. Az épület helyiségei a ház alaprajzának megfelelőek. A padlástér kívülről közelíthető meg, nem beépített jelenleg..”[...]

 

További házakat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!