útviszonyok

2019.01.24. 07:31

Este ismét havazhat, a szél is megerősödik Veszprém megyében

Csütörtökön is marad a szürke idő.

Fotó: Archív

Napközben nem, az esti órákban ismét havazhat Veszprém megyében. Az északnyugati szél fokozatosan felerősödik, péntekre már viharossá is válhat. A hőmérséklet nulla és mínusz 3 fok között alakul.

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. – írja a met.hu.

Az utinform oldaláról megtudtuk, hogy a gyorsforgalmi utak burkolata sónedves, de az északnyugati országrészben felszáradóban lévő és száraz útszakaszok is tapasztalhatók. A főutak burkolata szinte mindenütt sónedves, de a mellékutakon még mindig télies útviszonyokra kell számítani az északnyugati országrészben és a keleti határ mentén.

Továbbra is kérjük a járművezetőket, hogy az utakon legyenek körültekintőbbek és óvatosabbak. Autójukkal csak akkor induljanak el, ha azon téli gumik vannak! Tartsák szem előtt a látni és a látszani elvet! Haladásuk során tartsanak a szokásosnál nagyobb követési távolságot! Ha hosszabb útra indulnak, legyen a járműben hólapát, takaró és meleg ital, míg a mobiltelefonjuk legyen teljesen feltöltött állapotban! – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!