Az igazi havazásra még várni kell

2021.12.01. 08:00

Szeles szerdára számíthatunk Veszprém megyében

Reggel még szórványosan, délután már csak északkeleten, keleten lehet eső, zápor. Délnyugat felől eleinte szakadozik, majd déltől ismét megnövekszik a felhőzet. A délnyugati szél többfelé lesz erős, néhol viharos. Erős melegfronti hatás érvényesül - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Forrás: Pixabay

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint szerdán eleinte borult égre tekinthetünk fel, később szakadozik, csökken a felhőzet. Említésre méltó csapadék nem várható. Fokozatosan megélénkül a délnyugati szél, este erős széllökésekre is számíthatunk. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 8 Celsius-fokot.
 

Csütörtökön hidegfront érkezik, ami felettünk lelassul, mediterrán ciklon is kialakul a peremén, így csapadékos lesz a nap, kiadós eső várható. Eleinte mérsékelt délnyugati szél fúj, ami napközben északnyugatira fordul. A hőmérséklet jellemzően 5 Celsius-fok körül alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!