Patakparton

2024.02.08. 09:25

Olvadozik a Gerence – Benéztünk a jég alá a Bakonyban olvasónknak köszönhetően (képgaléria, videó)

Az olvadozó patakról készített fotókat, videókat a Gerence közelében lakó pénzesgyőri olvasónk, Simoncsics Gábor a napokban. Neki köszönhetően olvasóink is benézhetnek a jég, sőt a víz alá is.

Rimányi Zita

Fotó: olvasó

Hirtelen érkezett meg a meleg, így mostanában igazi sétálóidőben, napsütésben fedezhetjük fel környezetünk természeti csodáit, úgy, hogy még a korábbi fagyok nyomait is láthatjuk, láthattuk a napokban. A jég még egy kicsit ragaszkodna ahhoz, hogy maradjon, de rosszak az esélyei. Így készíthetett viszont látványos képeket, videókat elfogyásáról olvasónk is. 

 

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!