balesetet okozott

2017.11.28. 13:45

Ittas állapotban autózott Tapolcán

Bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a rendőrség a nyomozást a férfi ellen, aki Tapolca belterületén ittas állapotban okozott balesetet, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Egy tapolcai férfi 2017. november 1-jén 21 óra körül személygépkocsival közlekedett a városban, amikor járművével nekiment az úttest szélén parkoló autónak, melyet feltolt a padkára és az egy fának ütközött. A balesetnél nem sérült meg senki.

A helyszíni szemlén a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel miatt előállították a rendőrkapitányságra.

A Tapolcai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a sofőr ellen. A hatóság a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!