elbódult a drogtól

2018.01.29. 08:27

A kormányra borult és megállt az útkereszteződésben

Vádemelést javasolnak a tapolcai rendőrök egy 25 éves helyi férfi ellen, akinél kábítószert találtak.

A Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk teljesítése során 2017. július 22-én délután arra lettek figyelmesek, hogy egy osztrák felségjelzésű személygépkocsi lassan kanyarodik a belvárosban, majd megáll az útkereszteződésben – írja a police.hu.

A rendőrök igazoltatták a gépjármű vezetőjét, aki a rendőri intézkedés megkezdésekor csukott szemmel feküdt a kormányon és összefüggéstelenül beszélt. A tünetek alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható volt, hogy bódult állapotát kábítószer fogyasztás okozza.

Fotó: rendőrség

Az egyenruhások átvizsgálták a járművet, melynek során három darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagmaradványt találtak.

A zavart viselkedésű fiatalembert további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és a kábítószer fogyasztás gyanúját a későbbi szakértői vizsgálat is alátámasztotta.

A tapolcai rendőrök a 25 éves tapolcai lakos ellen kábítószer birtoklás vétség, valamint bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!