68 patronnak lába kélt

2018.03.01. 07:10

Szénsavpatronokat lopott munkahelyéről a kisapáti lakos

A tapolcai rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 38 éves kisapáti lakos ellen, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: police.hu

A rendőrséget 2018. február 27-én egy tapolcai áruház képviselője értesítette arról, hogy 2018. február 1. és február 19. között az

üzletből eltűnt több szénsavpatron. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap igazoltatták az üzlet egyik dolgozóját, egy

38 éves kisapáti lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a lopással. A férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető elismerte, hogy a fenti időszakban összesen 68 darab patront tulajdonított el munkahelyéről közel 400.000 forint értékben. A férfi járművében a rendőrök megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak, és visszaadtak a jogos tulajdonosának. A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!