mezőlakon tombolt a vinári fiú

2018.06.13. 07:00

Kidobták a bálból, törni-zúzni kezdett

Növényeket és közterületi tárgyakat rongált meg Mezőlakon egy vinári fiatal, akit ezért a pápai rendőrök előállítottak.

Polgár Tibor

A gondosan rendben tartott mezőlaki közterületeken több díszfa is áldozatul esett egy 17 éves fiatal éjszakai tombolásának Fotó: rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság tájékoztatásából megtudtuk: a helyi körzeti megbízottakat június 10-én délután értesítette Mezőlak polgármestere arról, hogy ismeretlenek az éjszaka folyamán megrongálták többek között a település egyik buszmegállóját, az egészségház melletti dísz farácsot, az egyik utcát jelző táblát, emellett pedig több díszfát is közel 200 ezer forint értékben.

A gondosan rendben tartott mezőlaki közterületeken több díszfa is áldozatul esett egy 17 éves fiatal éjszakai tombolásának Fotó: rendőrség

Az egyenruhások, Rendes László rendőr törzszászlós és Fekete Ernő rendőr főtörzsőrmester az alapos adatgyűjtés eredményeként még aznap 18 óra körül Pápán igazoltatták a rongálások feltételezett elkövetőjét, egy 17 esztendős, vinári fiatalt, akit aztán előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett.

A fiatalember elmondta, hogy június 9-én egy zenés rendezvény miatt tartózkodott Mezőlakon, majd éjfél után elküldték a bálból, ezért idegességében több mindenben is kárt okozott a falu egyik utcájában. A 17 éves rongáló ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a pápai kapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!