figyelmesen vezessenek!

2018.07.25. 07:00

Sok volt a baleset az előző héten a pápai járásban

Kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök az előző héten a helyi kapitányság illetékességi területén. Az egyik karambol halálesettel végződött.

Polgár Tibor

Forrás: Illusztráció

Hét közúti baleset Pápán, kettő lakott területen kívül történt – tájékoztatta a Naplót a Pápai Rendőrkapitányság. Az előző heti balesetekben az egyik gépkocsi sofőrje könnyű, míg egy kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, egy karambol pedig tragédiával végződött: egy gépjárművezető életét vesztette. A rendőrség elsődleges adatai szerint a közlekedési balesetek kialakulásában a helytelenül, nem az útviszonyoknak megfelelően alkalmazott sebesség, továbbá az elsőbbségadás elmulasztása, a szabálytalan hátramenet, valamint vadállatok úttesten történő áthaladása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság nyomatékosan felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy az esőtől nedves útszakaszokon mérsékeljék a gépjárművek sebességét, a forgalomba történő bekapcsolódáskor pedig minden esetben legyenek körültekintőek és adjanak elsőbbséget a forgalomban már résztvevő járművek számára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!