egy kis kosár volt nála

2018.09.30. 09:54

Idős férfi tűnt el – A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Keresi a rendőrség a veszprémi, 72 éves Jank János Ferencet, aki szeptember 29-e, szombat óta ismeretlen helyen tartózkodik. Felkutatásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, akit eddig a rendőrség nem talált meg. Jank János Ferenc körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt tartású, őszes hajú, kopaszodó. Két szemöldöke között van egy diónyi nagyságú zsírcsomó. Eltűnésekor szürke színű melegítő felsőt és nadrágot, zöld színű gumicsizmát viselt. Egy kis kosár is volt nála.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Jank János Ferencet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok egyikén.

(A férfit szombaton és vasárnap is nagy erőkkel keresték, erről ITT olvashatnak.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!