BikeSafe

2018.12.10. 11:31

Kerékpáros rendőrségi regisztráció: élbolyban áll Veszprém megye

A legtöbb kerékpáros regisztrációt a Várpalotai Rendőrkapitányság végezte Veszprém megyében, idén, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Bartók Judit százados, a Várpalotai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója kapta meg az ajándékcsomagot a rekord mennyiségű kerékpáros regisztrációért Fotó: Rendőrség

Mintegy 700 darab kerékpárt regisztrált BikeSafe rendszerbe a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben, a kerékpárlopások megelőzése érdekében. Ezzel országosan a megyék között az ötödikek lettek a Veszprém megyei rendőrök, amit regisztrációs ajándékcsomaggal jutalmazott a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács.

Bartók Judit százados, a Várpalotai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója kapta meg az ajándékcsomagot a rekord mennyiségű kerékpáros regisztrációért
Fotó: Rendőrség

 

Megyénkben a legtöbb regisztrációt a Várpalotai Rendőrkapitányság végezte, ezért az ajándékot Futtató Norbert, alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője átadta Bartók Judit századosnak, a Várpalotai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!