várpalotai kettős gyilkosság

2019.05.08. 20:00

Elmegy a tárgyalásra, hogy fia gyilkosának szemébe nézhessen

Ahogy korábban megírtuk, a rendőrség kedden bejelentette: le­zárták a nyomozást a tavaly szeptember 28-án elkövetett várpalotai kettős gyilkosság ügyében. A nyomozók példás gyor­sasággal és lelkiismeretesen elvégezték munkájukat, a tettes aligha kerülheti el a büntetését. De vajon hozhat-e mindez megnyugvást a gyermekét és szerelmét elvesztő apa számára?

bors.hu

Fotó: police.hu

– Amikor csak tehetem, kimegyek a sírhoz – mondta el a Borsnak szomorúan az apa. Gergely soha nem akar visszatérni abba a házba, ahol a gyilkosság történt. – Még nincs eladva, de a közelébe sem akarok menni. Nem érdekel, mi lesz vele – szögezte le Gergely, aki nemrég értesült a nyomozás lezárásáról. Az apa leszögezte: mindenképpen elmegy a gyilkossággal gyanúsított B. Zsolt tárgyalására. – Ott akarok ülni, amikor elővezetik, és a szemébe akarok nézni annak az embernek.

Fotó: police.hu

A rendőrség nem sokkal a gyilkosság felfedezése után elfogta az elkövetőt. Azóta előzetes letartóztatásban várja a sorsát, korábbi meghallgatásain szinte rögtön bevallott mindent. Csupán egy dologra nem tudott választ adni, méghozzá arra: miért követte el hátborzongató tettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!