baleset veszprémben

2019.07.27. 11:32

Ittasan vezetett, útban volt neki a jelzőtábla

Az elmúlt 24 órában hat járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Veszprémben, a Házgyári úton közlekedett egy férfi személygépkocsival 2019. július 26-án 7 óra 3 perc körül – adja hírül a police.hu. A Házgyári útról jobbra szándékozott kanyarodni a Csererdei útra. Haladása során a kanyarodást követően letért a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára és az ott található jelzőtáblának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: rendőrség

A helyszínen intézkedő járőrök az 51 éves helyi járművezetővel szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, mely pozitív értékkel zárult. A férfit a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene büntetőeljárást indítottak.

Fotó: rendőrség

A fenti eseten túl további öt járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe és öt főt fogott el. Kilenc embert állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!