rendőrség

2019.11.14. 16:00

Balaton-parti büfék előtti játékkiadó automatákat tört fel a hódmezővásárhelyi páros

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Több bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2019. május 15. és 17. között Alsóörsön, Balatonakarattyán és Balatonalmádiban a büfék előtt kihelyezett játékkiadó automatákat ismeretlen személyek megrongálták, azokból készpénzt vittek magukkal. – tudtuk meg a police.hu-ról.

Az adatgyűjtés eredményeként a feltételezett elkövetőket előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A rongálással közel százötvenezer, a lopással nyolcvanezer forintot meghaladó kárt okoztak a sértetteknek.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a 38 éves hódmezővásárhelyi férfi és 18 éves, szintén hódmezővásárhelyi társa ellen többrendbeli szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás során a nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyiratot átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!