letartóztatták őket

2020.07.07. 11:39

Sorozatban törték fel az autókat egy fűzfői strand parkolójában

Balatonfűzfőről érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy június 27-én az egyik helyi strand parkolójában egy autót valaki feltört, és abból műszaki cikkeket, készpénzt lopott el, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Forrás: pixabay.com

Még aznap jeleztek egy másik feltörést is, ahonnan szintén műszaki cikket és készpénzt vitt el valaki. Hasonló módszerrel törtek fel további négy autót ugyanabban a parkolóban, amelyekből szintén értékeket loptak. A bejelentésekre a balatonalmádi rendőrök a strand parkolójában két budapesti férfit igazoltattak, akik kerékpárral érkeztek egy autóhoz, és náluk járművek feltörésére alkalmas eszközöket találtak.

A két budapesti férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók többszörös lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket. A házkutatáson megtalálták náluk az ellopott dolgokat is. A 46 és az 53 éves férfit őrizetbe vették a rendőrök, és a nyomozók indítványozták letartóztatásukat. A rendőrségi sajtós kiemelte, soha ne hagyjunk az autóban értéket, érdemes használni a strandok értékmegőrzőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!