fennáll a szökés veszélye

2020.11.18. 19:11

Ketten erőszakoltak meg egy nőt – a bíróság elrendelte letartóztatásukat

Indítványozta két mongol férfi letartóztatását a Veszprémi Járási Ügyészség, akiket szexuális erőszak bűntettével gyanúsít a Veszprémi Rendőrkapitányság, közölte Kulmanné Cs. Varga Edit főügyészségi helyettes szóvivő.

Kovács Erika

Fotó: pixabay.hu

A 25 és 31 éves mongol férfi Magyarországon dolgozott, és velük együtt egy munkásszálláson lakott a szintén mongol nő, valamint az élettársa.

A megalapozott gyanú szerint csak a nő és a két férfi volt a házban november 7-én, ahol a nő főzött, közben együtt ittak is, majd a kora délutáni órákban a nő bement a szobájába aludni. A két férfi, kihasználva, hogy nincs más az épületben, bement a nőhöz, és mindketten megerőszakolták. A szexuális erőszak 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel is járhat, ha a sértettel szemben többen követik el a bűncselekményt.

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte egy hónapra a két férfi letartóztatását a szökés, elrejtőzés, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!