önmagát adta fel

2020.11.19. 17:56

Saját testvérét szúrta meg a férfi – a rendőrség elfogta

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat eljárást a 48 éves támadóval szemben.

Kovács Erika

Forrás: pixabay.com

A rendőrségre november 17-én este tett bejelentést egy férfi arról, hogy egy bakonyi településen nem sokkal korábban a testvérével szóváltásba keveredett, és a nála lévő késsel hasba szúrta a rokonát, majd mindketten otthonukba távoztak.

A helyszínre irányított rendőrök a sértett lakására mentek, őt sérülése keletkezésének körülményeivel kapcsolatban meghallgatták, a kiérkező mentők pedig kórházba szállították. Ezt követően a Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottjai a bejelentőt otthonában elfogták, előállították, és őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy bátyjával megromlott a viszonya, visszatérők közöttük a konfliktusok, amely aznap kölcsönös tettlegességbe torkollott. Ennek során vette elő kését és szúrta vele hastájékon a testvérét.

A 48 éves támadóval szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!