sportszerek és jó tanácsok

2020.12.29. 21:18

Pápa környéki lakásotthonok kaptak adományt a rendőröktől

Különféle sportszereket adományoztak lakásotthonokban élő fiataloknak a rendőrök.

Polgár Tibor

Az ajándékokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa, Szabó Péter rendőr főhadnagy adta át

Forrás: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint az alárendeltségében működő rendőrkapitányságok dolgozóiból álló Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport jóvoltából három, Pápa környéki lakásotthon gyermekei sporteszközöket kaptak a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

Az ajándékokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa, Szabó Péter rend­őr főhadnagy adta át, aki baleset-megelőzési tanácsokat is megfogalmazott a fiataloknak. Kiemelte: a gyalogosok mindig a kijelölt gyalogátkelőhelyen haladjanak át az úttesten. A zebránál kellő körültekintéssel lépjenek le az úttestre, és csak akkor kezdjék meg az átkelést, ha meggyőződtek annak veszélytelenségéről.

Az ajándékokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa, Szabó Péter rendőr főhadnagy adta át Fotó: rendőrség

Felhívta a figyelmet arra is, tegyenek meg mindent a saját észlelhetőségük érdekében: a sötét tónusú ruházat helyett keressenek feltűnőbb színűeket. Lakott területen kívül éjszaka, rossz látási viszonyok mellett kötelező a fényvisszaverő mellény használata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!