tragédia

2021.03.01. 07:59

Halálos baleset történt éjszaka Csopaknál

Meghalt a helyszínen egy 34 éves nő, aki személyautójával fának ütközött a 71-es és a 73-as számú főutak kereszteződésében, Csopaknál március 1-jén hajnali egy óra 43 perc körül, közölte Csizmadiáné Kucsera Katalin.

Kovács Erika

Fotó: Rendőrség

A megyei rendőrségi sajtóreferens hozzátette, a nő Csopak felől Balatonfüred felé ment, amikor lesodródott az útról, és használta a biztonsági övet. A nő Jász-Nagykun-Szolnok megyei, és Csopakon élt. Rajta kívül más nem utazott a járműben.

Fotó: rendőrség

A mentés és a helyszínelés ideje alatt a rendőrség félpályán lezárta az utat hajnali kettő és öt óra között. A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.​ Úgy tudjuk, a sofőr nagy sebességgel mehetett neki a fának, az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Szolgainé Soós Gabriella megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt mondta, a balesetnél a balatonfüredi és a veszprémi tűzoltók dolgoztak, akik feszítővágóval emelték ki a nőt az autóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!