Bedrogozott férfi kiabált és fenyegetőzött egy kővágóörsi családi háznál

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: pixabay.com

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. március 29-én, délután arról, hogy az egyik kővágóörsi családi háznál egy személy összefüggéstelenül kiabál és fenyegetőzik – írja közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A 25 éves zalaegerszegi lakos esetében felmerült a gyanú, hogy tudatmódosító szer hatása alatt áll. A kiérkező járőrök a férfit elfogták, majd mintavétel céljából előállították. A szakértői vizsgálat kimutatta, hogy a fiatal kábítószert és új pszichoaktív anyagot is fogyasztott.

A nyomozók később gyanúsítottként kihallgatták, és ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. Az új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos szabálysértésért pedig külön feljelentéssel éltek vele szemben a rendőrök.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!