Egy hét alatt 37 balesetnél helyszíneltek a rendőrök

A rendőrök összesen 37 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Fotó: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. március 29-én 0 órától 2021. április 4-én 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset a fenti időszakban 2, könnyű sérüléssel végződő baleset 7 történt. A közúti közlekedési balesetekben 2 személy sérült meg súlyosan, 9 fő pedig nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fenti időszakban 28 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek helyszínén végzett alkoholteszteres vizsgálat egy esetben végződött pozitív eredménnyel.

Fotó: police.hu

A héten a Veszprém megyei rendőrök további 13 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, köztük 1 sofőr anyagi káros balesetet okozott. - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!