Halálos baleset történt Káptalanfán

Meghalt egy hatvan év körüli nő Káptalanfán, akit elütött egy személyautó május 13-án, tudtuk meg Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Forrás: Rendőrség

A megyei rendőrségi sajtóreferens elmondta, Gyepükaján felől Nemeshany irányába ment egy személyautó, amikor megcsúszott a nedves úton egy kanyarban, és elütötte a vele azonos irányban haladó gyalogost. Az autót egy 27 éves férfi vezette, aki egyedül utazott a járműben.

Fotó: Rendőrség

A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt. A balesetet a Tapolcai Rendőrkapitányság vizsgálja. Helyszíni információnk szerint mentőautó és mentőhelikopter is érkezett a balesethez. Úgy tudjuk, sokáig próbálték újraéleszteni az asszonyt a mentősök.

Fotó: Rendőrség

Csordás Gáspár Káptalanfa, és Vesztróczi Attila Nemeshany polgármestere elmondták, mélyen megrendültek a tragédia miatt és együttérzésükről biztosították a családdal .

Fotó: Rendőrség

A települések elöljáróitól megtudtuk, a nemeshanyi asszony a káptalanfai gyógyszertárból tartott hazafelé, amikor egy veszélyes kanyarban elütötte egy autó. A nő sokszor megtette már az utat, ahol most a tragikus baleset érte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!