Nyolc autónak csattant neki a bódult állapotban vezető várpalotai férfi

A rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt, majd őrizetbe vették.

Forrás: rendőrség

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget arról, hogy fia engedély nélkül elvitte a bejelentő autóját, majd azt összetört állapotban vitte vissza – írja a police.hu. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy 2021. május 18-án 1 óra 31 perckor a 21 éves várpalotai lakos a bejelentő személygépkocsijával közlekedve nyolc parkoló autónak ütközött neki Várpalota belvárosában.

Fotó: rendőrség

A férfit a rendőrök elfogták, a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították, és a bódító hatású szer fogyasztásának bizonyítása érdekében mintavételre vitték. A 21 éves elkövető nem rendelkezik jogosítvánnyal sem, ezért engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

Fotó: rendőrség

A férfi ellen engedély nélküli vezetés, közlekedési baleset okozása és a kijárási korlátozás megszegése miatt szabálysértési, míg a járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt pedig büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!