Eltűnt egy férfi Várpalotán, nagy erőkkel keresik (frissítve)

FRISS: Épségben megtalálta egy motoros fiatal a férfit egy erdőben kedden este, aki szólt a rendőröknek. Azt nem lehet tudni, hogy miért ment el.  

Kovács Erika

Korábban írtuk:

Nagy erőkkel keresnek egy 47 éves férfit a várpalotai rendőrök és polgárőrök, a katonák, a jásdi önkéntes tűzoltók, a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, valamint a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének képviselői, így a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány Várpalota környékén, közölte érdeklődésünkre Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Információnk szerint a férfi siketnéma, reggel elment otthonról, de a munkahelyére nem érkezett meg, ezért kezdték keresni.

Dari Csaba, a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány kutyavezetője a Mex nevű labradorral is kutat az eltűnt férfi után Fotó: Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány/Balog Lajos

Balog Lajos, a Velencei-tavi alapítvány alapítója és mentőcsoportjának vezetője elmondta, a kutatás mellett nagy kihívást jelent számukra a hatalmas hőség, különösen a kutyáknak, mert a keresést forró aszfalton és köveken is végzik. Így amikor lehetséges, füves területen kutatnak az eltűnt után, és az állatokat is sokszor megitatják munka közben.

Mex keményen dolgozik a hőség ellenére is Fotó: Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány/Balog Lajos

Rövidesen újabb kutyák érkeznek az alapítványtól, és sötétedéstől, ha addig nem kerül elő az illető, egyik munkatársuk hőkamerával is dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!