Egy órán belül elkapták a füredi kabáttolvajt

Balatonfüreden egy strand közelében lopott a 49 éves bicskei férfi, akit a rendőrök egy órán belül elfogtak.

20210709 Devecser, Halálos baleset történt Ajka-Bakonygyepes és Devecser között a 8-as főúton. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Egy sértett tett feljelentést a rendőrségre, hogy 2021. augusztus 24-én a reggeli órákban Balatonfüreden az egyik strand közelében egy pad háttámlájára letette a kabátját, amelyben egy mobiltelefon, egy dohány hevítő elektronikai eszköz és 25.000 Forint készpénz volt. A fiatalember az értékeit néhány percre őrizetlenül hagyta munkavégzése miatt, és mire visszatért a padhoz, a kabátját, valamint az abban lévő személyes tárgyait valaki ellopta, ezzel neki 380.000 forint kárt okozva. A feljelentést követően a rendőrök gyors adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképp eljutottak a feltételezett elkövetőhöz.

Az egyenruhások az elkövetési helytől nem messze intézkedés alá vontak egy 49 éves bicskei lakost, akinél megtalálták az ellopott értékeket. A férfit elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd tőle a nyomozók hiánytalanul lefoglalták a sértett személyes tárgyait. A középkorú személyt gyanúsítottként kihallgatták lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Ellene a Balatonfüredi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!