Gázolajat lopott a devecseri telephelyről

Az Ajkai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgattak egy 45 éves somlóvásárhelyi lakost.

Az eljárás adatai szerint ismeretlen személy 2021. május 21. és augusztus 7. között egy devecseri telephelyre több alkalommal bement, majd az ott parkoló járművek – lakattal lezárt – üzemanyagtartályából több tízezer forint értékben gázolajat tulajdonított el. A lakatok levágásával rongálási kára is keletkezett a sértettnek. A rendőrség széleskörű adatgyűjtést végzett, amelynek eredményeként látókörükbe került a feltételezett elkövető, egy 45 éves férfi.

A devecseri járőrök 2021. augusztus 7-én éjszaka Devecserben elfogták a somlóvásárhelyi elkövetőt, aki éppen a telephelyen lakat levágást követően üzemanyagot szívott le egy járműből. A férfit előállították a Devecseri Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene az Ajkai Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!