friss információkkal

2021.10.11. 20:00

Mit akartak a símaszkos, kapucnis férfiak a veszprémi gyerekektől?

Ma sem tudunk napirendre térni a történtek felett! Vajon mit akarhatott a 14 éves fiamtól és a szintén 14 éves osztálytársnőjétől három símaszkos és kapucnis férfi Veszprémben, a Kopácsi utcában október 10-én, vasárnap délután? – idézte fel a rémes történetet a fiú édesanyja.

Kovács Erika

Forrás: pixabay.com

A család még mindig a történtek hatása alatt áll.

- Megállt a 14 éves fiam és az osztálytársnője mellett egy nagyméretű fekete, külföldi rendszámú autó a Kopácsi utcában, melyben három símaszkos, kapucnis férfi ült – idézte fel a történteket az édesanya, fia elmondása alapján.

Így folytatta: az egyikük, aki piros kabátot viselt, ki akart szállni, az egyik lábát már kitette az autóból, a kezében pedig tartott valamit, de a fiatalok ijedtükben nem látták, hogy mi volt az valójában, mint ahogy a rendszámra sem figyeltek, annyira megrémültek. Mindeközben arra ment egy másik jármű, amikor a sofőr magyarul azt kiáltotta a férfinak, szállj vissza, mert jön egy autó! Erre az illető azonnal visszalépett a járműbe, ami elviharzott.

Az anya azt mondta, hatalmas szerencséje volt a fiataloknak, mert ha nem megy arra az autó, ki tudja, mi történt volna világos nappal az utcán? – Azóta is a történtek hatása alatt állunk – fogalmazott, majd hozzáfűzte, amiatt hozta nyilvánosságra a történetet, hogy a szülők nagyon vigyázzanak gyermekeikre, és ők is magukra. Amint mindezt megtudta a fiától, azonnal hívta a rendőrséget, ahová október 12-ére, keddre hívták őket.

A történtek miatt megkerestük a rendőrséget, válaszukat kedden közöljük.

Frissítés:

Büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprémi Rendőrkapitányság, hogy a médiában megjelent információk alapján felmerül-e bűncselekmény gyanúja – közölte megkeresésünkre a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!