"Szívünkben örökké élni fogsz"

2022.01.11. 11:30

Meghalt a fiatal pizzafutár lány, aki Balatonfőkajárnál szenvedett balesetet

A kórházban belehalt sérüléseibe a 21 éves nő, aki egy polgárdi pizzériában futárként dolgozott. A tragikus hírt a pizzéria osztotta meg a nyilvánossággal közösségi oldalán.

Kovács Erika

Tűzoltók és a közút dolgozói fordítják vissza az autót, ami felborult Balatonfőkajárnál január elején

Forrás: olvasó

Azt írták egyebek mellett, hogy nagyon szorítottak, imádkoztak a fiatal lány felépüléséért, aki sajnos az angyalok közé távozott. - Köszönjük, hogy csapatunk tagja voltál, és nem csak a futárunk, de családunk barátja is. Egy jólelkű, a vendégekkel, embertársaiddal mindig kedves és figyelmes lányt ismerhettünk meg személyedben, akinek mindig volt egy jó szava mindenkihez - fogalmaztak, majd hozzátették: - Köszönjük neked a sok jó élményt, a rengeteg boldog és vicces pillanatot, amit okoztál nekünk. Soha nem felejtünk, pizzériánk örökös, tiszteletbeli futára maradsz, és reméljük, fentről kísérsz, óvsz majd minket útjainkon. Szívünkben örökké élni fogsz. Te nem haltál meg, csak álmodni mentél.

A gyönyörű lány fotójához odaírták, „Az út vége csupán a kezdet.”

A balesetről megírtuk, életveszélyesen megsérült egy nő Balatonfőkajárnál; január 2-án eddig ismeretlen okból letért az útról egy kanyar után Peugeot típusú autójával, fának csapódott és a tetején állt meg. A lányt a polgárdi és a balatonfűzfői tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Információnk szerint a nőt, aki pizzafutárként dolgozott, újraélesztették a mentősök, majd a székesfehérvári kórházba szállították. A mentés idejére lezárták a rendőrök az utat, a forgalmat elterelték, a baleset körülményeit vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!