Elektromos hiba okozhatta?

2022.02.16. 19:29

Kigyulladt egy BMW Veszprémben (videó)

Kigyulladt egy parkoló BMW típusú személyautó Veszprémben, egy hipermarket parkolója mellett, az út szélén szerdán este, tudtuk meg egy olvasónktól.

Kovács Erika

Forrás: olvasó

Arról is beszélt, hogy aki csak tudott, segített az oltásban, a közeli étteremből és a benzinkútról is mentek segíteni, egy férfi a benzinkutast (a tűzoltókészülékkel együtt) autóval vitte a lángoló BMW-hez. Az arra járók sokáig azt hitték, hogy ülnek az autóban, mert szólt a duda, és annyi füst volt az utastérben, hogy nem lehetett belátni, ezért is törték be az autó ablakát. Az egész olyan volt, mint egy akciófilm - mondta olvasónk.

Perceken belül a tűzoltók is odaérkeztek szirénázva, és eloltották a lángokat, a helyszínt rendőrök biztosították. 

Információnk szerint kézilabdameccs van a közeli sportcsarnokban, akkor parkol sok autó a környéken. 

Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt mondta, az autó üres volt, hasonló eseteket elektromos hiba okozhat. 

Forrás: olvasó

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő közölte, az autó tulajdonosát megkeresték, aki azonnal a helyszínre ment velük. A szóvivő aláhúzta, idegenkezűség nem merült fel a tűznél.

A tulajdonos gondoskodik járműve elszállításáról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!