Rendőrségi hírek

2022.05.31. 12:11

Garázdaság miatt körözték, Veszprémben kapták el a nagyvázsonyi férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt fogott el, mindegyikőjüket az ellenük kiadott körözés alapján. Öt személyt állítottak elő, köztük egy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. május 30-án délután Veszprémben igazoltattak egy 30 éves nagyvázsonyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!