"Egy kis szívesség"

2022.06.16. 10:01

Szexuális cselekményre kérte a stoppost - Vádat emeltek ellene

Emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy stoppossal szemben elkövetett bűncselekmény miatt.

Forrás: freepik.com

A vádirat szerint a sértett 2022. március 15-én a délutáni órákban egy Veszprém megyei kistelepülés autóbusz megállójában stoppolt túrázás után, mert a közeli településen foglalt szállásához szeretett volna eljutni. A 42 éves helybeli férfi felvette személygépkocsijába a stoppost, majd röviddel indulás után szeméremsértő mozdulatok kíséretében „szívességre”, szexuális cselekményre kérte a nőt. A rémült sértett kiabálni kezdett és azonnali megállást követelt a vádlottól, aki erre lassított. A sértett a lelassult járműből hátizsákostól kiszállt, a férfi pedig elhajtott a helyszínről. Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt az elbírálásra illetékes Zirci Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!