24 óra krónikája

2022.07.31. 11:04

Nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, felborult autójával a papkeszi sofőr

Egy 38 éves nő 2022. július 30-án délelőtt személyautójával közlekedett Balatonfűzfő külterületén, a 7213-as úton, Papkeszi felől Litér irányába.

Forrás: illusztráció

Közlekedése során egy balra ívelő kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően haladt a járművével, így a vizes úttesten megcsúszott, majd az út jobb oldalán található füves, bokros területre sodródott, ahol felborult - írja a police.hu. A papkeszi sofőr a balesetben 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szerzett, az autójában anyagi kár keletkezett. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett és öt főt elfogott, mindet bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A járőrök tizenegy embert előállítottak, közülük kilencet ittas járművezetés gyanújával. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!