Telefonflotta kedvezményt is kapnak

2022.12.28. 18:00

Családbarát védjegyet kapott a Veszprémi Törvényszék

Családbarát munkahely védjeggyel ismerték el a Veszprémi Törvényszéket.

Napló

Sikeresen pályázott a szigorú kritériumrendszeren alapuló családbarát hely tanúsító védjegy megszerzésére a törvényszék a Családbarát Magyarország Központnál. A védjegy bizonyítja, hogy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik és családbarát szolgáltatást nyújt, közölte a Veszprémi Törvényszék sajtóosztálya. Hozzátették, a törvényszék azzal érdemelte ki a védjegyhasználatra való jogot, hogy munkavállalói számára lehetőséget ad részmunkaidős foglalkoztatásra és távmunkavégzésre, valamint iskolakezdési és lakhatási támogatást nyújt, továbbá széles körben biztosít – a munkavállalók mellett családtagjaik számára is – telefonflotta kedvezményt. Emellett olyan rendezvényeket tartanak, amelyen a dolgozók családjukkal együtt vehetnek részt, valamint a bíróságon coach segítségét is igénybe veszik különböző tanácsadásokhoz, tréningekhez. 

A közleményben megjegyezték, a novemberi sikeres audit alapján elnyert védjegy használatára két évig jogosult a Veszprémi Törvényszék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!