Rendőrségi hírek

2022.12.27. 13:00

Eltiltottak a vezetéstől, mégis volán mögé ült a dabronyi férfi

Rendőri intézkedések Veszprém megyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc főt fogott el, közülük két embert az ellenük kiadott körözés alapján. Négy személyt állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre. 

A járőrök 2022. december 24-én délután a 83-as számú főúton, Pápa külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 27 éves dabronyi lakost. Az intézkedés során a sofőr nem tudta átadni vezetői engedélyét, mivel az Ajkai Rendőrkapitányság 2023. február 8-ig eltiltotta őt a járművezetéstől. A járőrök a férfit ezután előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!