Ki tud róluk?

2022.12.16. 15:00

Négy fiatalkorút keres a rendőrség, mindannyian Veszprém megyei lakásotthonokból tűntek el

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a fiatalok megtalálása érdekében.

Forrás: police.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Taszári Tibor József eltűnése ügyében.
A 17 éves fiú a bakonynánai lakásotthonból távozott december 7-én, azóta holléte ismeretlen. Életjelet azóta nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Taszári Tibor József
Forrás: rendőrség

Taszári Tibor József körülbelül 162 cm magas, vékony testalkatú, rövid, kétoldalt felnyírt barna hajú, barna szemű, kreol bőrű.


A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nagy József Benjámin eltűnése ügyében is.
A 14 éves fiú a lókúti lakásotthonból távozott október 12-én, azóta holléte ismeretlen. Életjelet azóta nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nagy József Benjámin
Forrás: rendőrség

Nagy József Benjámin  körülbelül 165 cm magas, átlagos testalkatú, rövid, fekete hajú, barna szemű kreol bőrű.
 

A Veszprémi Rendőrkapitányság ugyancsak eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Lakatos Máté Ferenc eltűnése ügyében.
A 15 éves fiú pápai lakásotthonból távozott október 27-én, azóta holléte ismeretlen. Életjelet azóta nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Lakatos Máté Ferenc 
Forrás: rendőrség

Lakatos Máté Ferenc körülbelül 150 cm magas, átlagos testalkatú, rövid, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű.


A Veszprémi Rendőrkapitányság szintén eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dányi Dorina Valéria eltűnése ügyében.
A 16 éves lány engedéllyel volt távol, azonban a bakonyoszlopi lakásotthonba december 12-én nem érkezett vissza, azóta holléte ismeretlen. Életjelet azóta nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Dányi Dorina Valéria
Forrás: rendőrség

Dányi Dorina Valéria körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, fekete, félhosszú hajú (eredeti hajszíne szőke), barna szemű, világos bőrű, szemüveges.
A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.), vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!