24 óra krónikája

2022.12.21. 08:33

Vezetéstől eltiltott sofőr okozott balesetet Veszprémben

Egy 40 éves férfi Mazda gyártmányú személyautójával haladt Veszprémben, a Budapest úton a centrum felé.

Forrás: rendőrség

Közlekedése során a Bács-Kiskun megyei sofőr nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó Opel gyártmányú gépkocsi mögött - amely forgalmi okból lelassított -, így annak hátulról nekiütközött - írja a police.hu
A rendőri intézkedéskor a 40 éves férfi nem tudta átadni a vezetői engedélyét, majd az egyenruhások a nyilvántartásból megállapították, hogy őt korábban a Komlói Járásbíróság 2025. január 3-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a sofőrt elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A balesetben személyi sérülés nem történt, az autók azonban megrongálódtak.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos, egy személyi sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat embert őrizetbe vett, illetve öt főt elfogott, mindet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!