Három ember sérült meg súlyosan

2023.01.02. 10:08

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém vármegyében

A rendőrök összesen 40 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

police.hu

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2022. december 26-án 0 órától 2023. január 1-jén 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 2 súlyos, 7 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A közúti közlekedési balesetekben 3 ember sérült meg súlyosan, további 8 fő könnyebben. A fenti időszakban 31 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A héten a Veszprém vármegyei rendőrök összesen 8 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, de közülük egyik sem okozott balesetet.

A személyi sérüléses balesetek közül - az elsődleges adatok alapján – négy alkalommal a sebesség nem megfelelő alkalmazása volt a baleset oka, továbbá egy alkalommal elsőbbség meg nem adása szabályszegés miatt következett be baleset, ezért kérjük a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával, körültekintően vezessenek - közölte a rendőrség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!