Egy várpalotai parkban

2023.04.18. 14:42

Kabátot dobtak áldozatuk fejére, úgy rabolták ki

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták az elkövetőket és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon egy 42 éves helyi férfival és 55 éves társával szemben - írja a police.hu

Az eljárás adatai alapján a két elkövető 2023. április 16-án délután az egyik várpalotai parkban megszólítottak egy padon ülő külföldi állampolgárt, akitől cigarettát kértek. Ezután borral kínálták, majd hirtelen egy kabátot dobtak a fejére, és a mellette lévő táskát megpróbálták elvenni tőle. Mivel a sértett fogta a táskát, ezért ennek következtében ő leesett a földre. A tettesek a „zsákmánnyal” elfutottak a helyszínről.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították az elkövetőket, és még aznap délután a 42 és férfit és az 55 éves nőt Várpalotán elfogták. Ezután előállították, majd őrizetbe vételük mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket és kezdeményezték az illetékes ügyészségen letartóztatásuk indítványozását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!