G-Gomeznek jár a jutalomfalat

2023.04.25. 12:05

Rendőrkutya segítségével találták meg az eltűnt nőt Csatár-hegyen

Búcsúlevelet hátrahagyva ment el otthonról, de még időben megtalálták a rendőrök.

Forrás: rendőrség

Egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon 2023. április 24-én délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott az orvosi kezelés alatt álló lánya - írja a police.hu. A 42 éves nő búcsúlevelet hagyott hátra. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai elsődlegesen az eltűnt lakókörnyezetében kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A megszerzett információk alapján a nő a környékbeli fás, bokros területen lehetett, ezért a keresésbe bevonták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálatát, Takács Krisztián rendőr zászlóst és G-Gomez nevű nyomkövető ebet. 

A Veszprém határában elterülő Csatár-hegyen a keresett nőt Kovács Bence rendőr főtörzsőrmester és Tivadari Márk rendőr törzsőrmester megtalálták, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!