24 óra krónikája

2023.05.26. 07:25

Bakonypölöskén autózott a devecseri férfi – aztán a fogdában töltötte az éjszakát

A járőrök 2023. május 25-ére virradó éjszaka Bakonypölöskén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 51 éves devecseri lakost – olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A járőrök ezután további mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek, továbbá az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizennégy embert állítottak elő, közülük két személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!