Végzetes lépésre készült

2023.06.14. 15:35

Szolgálaton kívüli rendőrnő mentette meg az ugrásra készülő férfit Veszprém határában

Egy szabadidős rendőr szolgálatba helyezte magát és visszatartott egy öngyilkosságra készülő férfit szerdán kora délután Veszprém határában, az Almádi út 8-as főút fölött átívelő felüljáróján.

A zavarodott férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrvezetője, Rupert Renáta r. törzsőrmester észlelte, amikor az érintett útszakaszon közlekedett párjával - írja a police.hu

A magát végzetes lépésre elszánó személyt a rendőrnő ruházatánál fogva visszahúzta, majd társa segítségével szóval tartotta. A 27 éves férfi a megmentőinek elmondta, hogy azért mászott át a korláton, hogy onnan egy kamion elé vesse magát.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak a férfit a rendőrnő és társa átadta, akik őt kórházba szállították.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!