Közbiztonság

2023.07.07. 13:00

Folyamatos a rendőri jelenlét Balatonfüreden

A balatonfüredi egyenruhások munkáját többek között polgárőrök, valamint közösségi szolgálatot ellátó diákok is segítik.

Rendőrség

Minden eszközt bevetnek a közbiztonság érdekében

Forrás: police.hu

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai folyamatos rendőri jelenléttel biztosítják a közrend és közbiztonság fenntartását. A Tagore – Zákonyi – Aranyhíd sétányon gyalogos, rendőrkutyás, segway-es és lovas rendőrök ügyelnek a nyaralóvendégek biztonságára, az értékek védelmére, a rendezvény zavartalanságára. A nyári idegenforgalmi idényben a kerékpáros rendőrök a nagyobb parkolókat ellenőrzik visszatérően a gépjárműfeltörések megelőzése érdekében.

A balatonfüredi egyenruhások munkáját polgárőrök, közösségi szolgálatot ellátó diákok, közterület felügyelők is segítik, illetve a rendezvények biztosításában a Készenléti Rendőrség, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Műveleti Alosztály, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai is részt vesz - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!