Elfajult a vita

2023.07.14. 09:00

Hajánál fogva rángatta, leköpte idős szomszédját

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Veol.hu

A sértett 2023. április 20-án tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Balatonfüreden egy szóváltás után a szomszédja bántalmazta őt - írja a police.hu

Az eljárás adatai alapján a vita abból alakult ki, hogy a saját telkén egy fémlemezből készült kerti tárolót helyezett el a szomszéd épületéhez közel, amit ő sérelmezett és az építési hatósághoz bejelentett. A gyanúsított az utcán letámadta a 79 éves szomszédját, akit a hajánál fogva megrángatott, többször arcul is ütött, miközben le is köpdöste. A bántalmazásnak egy ismerősük érkezése vetett véget.

Az 57 éves nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!